• Vandaag besteld binnen 1-5 dagen in huis !
  • vanaf €60,00 Gratis verzending in NL/Belgie
  • Ook gratis afhalen in Etten-leur (handyman) Burchtplein 64

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling(en), dan heeft u vanaf de aankoopdatum 14 kalenderdagen om het bestelde product te retourneren of te ruilen mits de items niet gebruikt zijn. Sale items kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Artikelen die gekocht zijn met een 'promo code' of coupon code kunnen alleen worden geruild, maar niet worden geretourneerd wij zullen dus geen geld terugstorten.

Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed. Vermeld het retouradres duidelijk op de verpakking eveneens als het adres van de afzender. De verzending is uw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat u het verzendbewijs en trackingnummer goed bewaard.

Meld uw retour binnen 14 dagen aan via info@jouwgeur.nl onder vermelding van uw ordernummer, naam en adres. Vermeld tevens of het gaat om een retour of dat u het product wilt ruilen voor een ander product.

of meld hem gelijk aan in het retour portaal bij Dpd. op de knop hiernaast.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen, nadat wij uw order retour hebben ontvangen, terug gestort worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst.